Hvad kan jeg gøre, hvis jeg ikke ønsker at oprette en konto?

For at kunne få adgang til den information vi har om dig og din rejse, skal du oprette en konto hos TravelBird. Denne konto vil gøre det nemmere for dig at få adgang til dine rejsedokumenter, når du har bestilt en rejse. Men for at sikre at kun du kan få adgang til denne information, skal du oprette en konto med et personligt kodeord. Du vil ikke modtage uønskede e-mails eller nyhedsbreve fra os, hvis ikke du har tilmeldt dig dette. Hvis du har brug for hjælp til at oprette en konto, kan du læse denne artikel eller du kan kontakte vores kundeservice, der altid gerne vil hjælpe dig.