Hvordan downloader jeg TravelBird app’en?

Det er dejligt at du gerne vil downloade vores app! Dette kan være et nyttigt værktøj under din rejse og også til at at finde din næste destination.

Du kan følge disse trin for at hente app’en:

1. Du kan klikke på disse links for iOS (Apple enheder) og Android, dette vil tage dig direkte til app’en.
  2. Cklik på “download”
  3. Når app’en er installeret på din enhed skal du logge ind for at se “Dine Rejser”. For at logge ind skal du indtaste din e-mailadresse (den du har registreret ved travelBird) og dit password.
  4. Nu kan du benytte alle fordelene ved at TravelBird app’en på din enhed. Du kan se kort, få adgang til dine rejsedokumenter, og du kan finde kontaktoplysninger til TravelBird — og det bedste er, den virker også offline!

Hvis du endnu ikke har en konto kan du oprette en her.