Hvad er “Dine Rejser”?

Hos TravelBird vil vi gerne gøre det nemt at rejse. “Dine Rejser” er en funktion, hvor du kan finde information vedrørende din booking og rejse (inklusive dine rejsedokumenter). På denne måde vil du altid have adgang til dine rejsedokumenter og bookinginformation på din computer eller via TravelBird app’en (selv når din enhed er offline). Du vil ofte blive henvist til “Dine Rejser”, da du udover dine rejsedokumenter også kan finde vores rejseguide til udvalgte destinationer samt anden information.