Jeg har glemt mit password, hvordan kan jeg ændre det?

Hvis du har glemt dit password, kan du nemt ændre det ved at følge disse trin:

1. Gå til “Nulstil password
  2. Indtast den email som du brugte til at oprette din TravelBird konto og klik på “Nulstil mit password”
  3. Du vil herefter modtage en email fra os hvor du skal klikke på “Nulstil mit password”. Hvis du ikke modtager en email fra os i din indboks, kan du tjekke din spam mail.
  4. Indtast dit nye password og gem ved endnu engang at klikke på “Nulstil mit password”

Du burde nu kunne logge ind med dit nye password. Bemærk venligst, hvis du har flere email adresser, er det vigtigt at du bruger den, som du registrerede på din TravelBird konto.