Hvordan køber jeg en forsikring?

Hvis du gerne vil rejse sikkert, og vide at du er beskyttet mod uforudsigelige situationer, anbefaler vi dig, at du tegner en forsikring: Dette kan du gøre enten ved dit private forsikringsselskab eller ved et firma der specialiserer sig i rejseforsikringer. For at gøre det nemmere for dig er det også muligt at tegne en rejse- og/eller afbestillingsforsikring via vores partner Europæiske under trin 3 i bookingprocessen.