Hvordan laver jeg online check-ind med Ryanair?

Hvis din ferie inkluderer fly med Ryanair, er det obligatorisk at lave online check-ind og udskrive dit boardingkort eller downloade det til din telefon fra deres app, inden du møder op i lufthavnen.

Ryanair udbyder online check-in op til 30 dage inden afrejse, og det er gratis at checke-ind 4 dage før afrejse. Den gratis online check-ind lukker 2 timer før afrejse. Hvis du checker-ind efter dette vil der blive pålagt et gebyr.

Du kan finde dine flyinformationer i dine Rejsedokumenter. Vi beder dig gennemlæse proceduren for check-ind:

1. Gå til https://www.ryanair.com/dk/da/
  2. Klik på “check-in” og udfyld følgende detaljer:
  3. Dit fly bookingnummer
  4. E-mailadresse: touroperating+referencenumber@travelbird.dk
  5. Klik “Go”
  6. Klik “ckeck-in now!”
  7. Udflyld dine personlige detaljer med ID eller pas
  8. Gå videre med det allerede valgte sæde eller vælg et nyt sæde mod betaling
  9. Husk at du skal lave check-ind separat både for udrejse og hjemrejse
  10. Print dit boardingkort

Vigtigt: Ryanair vil pålægge et gebyr hvis ikke du kan fremvise er printet eller mobilt boardingkort i lufthavnen