Hvordan laver jeg online check-ind med Ryanair?

Ryanair tilbyder online check-ind fra 60 dage før afgangen af dit fly, hvis du betaler for at reservere flysæder.

Hvis du vælger ikke at reservere flysæder på forhånd, vil sæderne blive tildelt tilfældigt, og du kan foretage online check-ind på:

• Flyafgange inden den 13. juni: 4 dage før og op til 2 timer før afgang af dit fly
  • Flyafgange fra den 13. juni: 48 timer før og op til 2 timer før afgang af dit fly

Du kan finde dine flyoplysninger i dine rejsedokumenter. Læs venligst guiden for check-ind:

1. Gå til www.ryanair.com
  2. Klik på ‘check-in’ og indtast følgende information:
  3. Dit flys booking-nummer
  4. E-mail-adresse: touroperating+referencenumber@travelbird.nl
  5. Klik: “Go".
  6. Klik "check-in”
  7. Vælg de passagerer du ønsker at tjekke ind
  8. Klik på: ‘Confirm’
  9. Indtast pas- eller ID-detaljerne for alle passagerer
  10. Klik på: ‘Go on’
  11. Til venstre under ‘outbound flight’: Vælg ‘Random assigned chair’ for at få tildelt tilfældigt flysæde gratis, eller vælg ‘Choose your seat’, og betal for selv at vælge flysæde. Vælg også en af disse muligheder for din returflyvning, hvis check-ind for din returflyvning allerede er tilgængelig. Er check-ind for returflyvningen ikke tilgængelig endnu, kan du kun foretage gratis check-ind præcis 2 timer før flyafgang. Foretager du ikke check-ind 2 timer før afgang, kan Ryanair opkræve ekstra gebyr.
  12. Sørg venligst for, at du får foretaget check-ind både for dit fly tur og retur separat.
  13. Print dine boardingpas

Bemærk: Ryanair opkræver et højt gebyr, hvis du ikke kan vise dit trykte eller mobile boardingpas på lufthavnen.