Min betaling blev afvist, hvad skal jeg gøre?

Der kan være flere grunde til at din betaling eventuelt blev afvist. Først beder vi dig tjekke endnu engang, om du har udfyldt alle felter og detaljer korrekt, da de fleste afvisninger skyldes en fejl i den indtastede information.

Hvis du er sikker på, at informationen er korrekt udfyldt, kan det være at din bank har afvist betalingen på grund af følgende:

• Er der tilstrækkelig med penge på din konto?
  • Har du kredit til at udføre betalingen?
  • Er dit kort stadig gyldigt?
  • Tillader din bank denne slags betaling?

Kontakt venligst din bank. Hvis ingen af de ovennævnte forslag er grund til fejlen i betalingen, kontakt da venligst vores TravelBird kundeservice.